MIWI Kombucha este o gama de bauturi naturale, nepasteurizate, create dintr-o fermentatie de ceai verde si zahar organic din trestie, care este consumat in intregime in procesul de fermentare. NU CONTINE ZAHAR, CALORII SAU ALCOOL. Beneficiile MIWI provin din patru elemente fundamentale: microorganisme vii, acizi organici, proprietati antioxidante si absenta zaharului. Microorganismele - Atunci cand un kombucha fermenteaza in mod natural si nu este pasteurizat, ca in MIWI, contine miliarde de microorganisme vii. Aceste microorganisme sunt foarte benefice pentru sistemul nostru digestiv, crescand bacteriile bune ale florei intestinale. Acizii organici - Cunoscuti si sub numele de acizi cu lant scurt sau CFA, apar in timpul procesului natural de fermentare si ajuta la mentinerea colesterolului, stabilizarea nivelului de zahar din sange sau prevenirea dezvoltarii bacteriilor patogene. Antioxidanti - Ceaiul verde folosit in MIWI contine niveluri ridicate de polifenoli care sunt bogati in antioxidanti. Fara zahar - Spre deosebire de majoritatea bauturilor racoritoare, MIWI NU ARE ZAHAR. Efectele negative ale zaharului asupra sanatatii sunt destul de clare: De la diabet sau probleme cardiovasculare la probleme de baza si imediate, cum ar fi cresterea in greutate.